EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | CICLE CROMÀTIC JAZZ
SWINGIN´AFFAIR

CICLE DE JAZZ DEL BOTÀNIC 2017

DIA: 18 NOVEMBRE 2017

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 19:30h
ENTRADES 4€ (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 4 de novembre de 10 a 18h)

Llunàtic Jazz és el títol que porta enguany el cicle de Jazz que el Jardí Botànic organitza cada temporada per al seu públic fidel, el qual espera l’obertura de les portes de l’Auditori amb noves propostes de la millor música del panorama jazzístic. Per a aquest 2017 continua la col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz, i encetem el patrocini de l’activitat amb Caixa Popular.

Les vuit fases de la lluna seran les protagonistes del programa, i les que donaran nom a cadascuna de les actuacions. Cada cançó, cada grup, cada composició serà diferent, ens sonarà diferent, i dependrà no només de l’estil i les influències, també del nostre estat d’ànim i la nostra disposició. Així, igual que les fases de la lluna seran el resultat de l’angle des del qual veiem la part que té il·luminada, la nostra experiència amb el Jazz dependrà de qui som i com ens sentim.

CONCERT DEL 18 DE NOVEMBRE. LLUNA CREIXENT
SWINGIN' AFFAIR

COMPONENTS
Pere Peiró, Joan Saldaña, Simone Zaniol, Javi Pérez, Edu Marquina

DESCRIPCIÓ
La veu i també el piano, el contrabaix, la bateria, el saxo i la guitarra, tots estos elements i temes dels anys 20 als 40 és el que ens aporta aquesta banda de swing i blues.
Viatjarem a una atmosfera nocturna seductora on les parelles se submergeixen divertides a ritme de lindy hop, en la presentació del seu nou disc It don’t mean a thing, if you ain’t got that swing!.  

Influïts per Nat King Cole, Bucky Pizzarelli o Teddy Wilson, aquest quartet, amb un directe màgic i còmplice, recorre festivals i clubs de Jazz. Swingin’ Affair fou el seu primer treball i ja estan promocionant el segon, acabat de gravar en format de quintet, versionejant els seus clàssics favorits però afegint tocs propis.

DESCARREGA ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE