EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2019

AGENDA | CICLE CROMÀTIC JAZZ
PEPE ZARAGOZA

CICLE DE JAZZ DEL BOTÀNIC 2017

DIA: 27 MAIG 2017

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 19:30h
ENTRADES 4€ (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 13 de maig de 10 a 21h)

Llunàtic Jazz és el títol que porta enguany el cicle de Jazz que el Jardí Botànic organitza cada temporada per al seu públic fidel, el qual espera l’obertura de les portes de l’Auditori amb noves propostes de la millor música del panorama jazzístic. Per a aquest 2017 continua la col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz, i encetem el patrocini de l’activitat amb Caixa Popular.

Les vuit fases de la lluna seran les protagonistes del programa, i les que donaran nom a cadascuna de les actuacions. Cada cançó, cada grup, cada composició serà diferent, ens sonarà diferent, i dependrà no només de l’estil i les influències, també del nostre estat d’ànim i la nostra disposició. Així, igual que les fases de la lluna seran el resultat de l’angle des del qual veiem la part que té il·luminada, la nostra experiència amb el Jazz dependrà de qui som i com ens sentim.

CONCERT DEL 27 DE MAIG. LLUNA PLENA - PEPE ZARAGOZA
Joan Saldaña, Amadeo Moscardó, César Cortés, Roger Gutiérrez, Pepe Zaragoza.

El jove trompetista Pepe Zaragoza presenta el seu primer trebal, i s’acompanya d’altres joves emergents al Jazz de la Península Ibèrica. El disc està elaborat amb composicions i arreglos originals que podríem emmarcar dintre del hard bop contemporani, amb influències de Woody Shaw o Jim Rotondi.

Les seues melodies estan plenes de força, com Ascensión en la caverna, però també de tendresa com la Plaça dels somnis. Captarem el treball d’algú que està seguint un somni molt clar, obrir-se camí al món del Jazz posant tota la seua energia. Vine a descobrir-lo al Botànic aquest mes de maig.  

MÉS INFORMACIÓ
pepezaragozatpt.com