EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

El Jardí Botànic també dedica els seus esforços a la recerca, donat que acull part de la investigació de l’ICBiBe (Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia evolutiva). A través dels diferents departaments s’estudien aspectes com la diversitat vegetal, la conservació de les espècies rares, endèmiques o amenaçades de la flora mediterrània o la conservació dels hábitats naturals. 

A més, fomenta la divulgació de la cultura botánica mitjançant seminaris, congressos i jornades desenvolupades per especialistes en el camp de la botánica i la conservació.

Per a qualsevol informació pots contactar amb el departament de cultura i comunicació del Jardí Botànic en cicbotanic@uv.es.

NOVETATS

EL JARDÍ BOTÀNIC, PORTADA DE JOURNAL OF SYSTEMATICS AND EVOLUTION

Una de les investigacions en les quals ha participat el Jardí Botànic, sobre la filogènia del gènere Fumana, ha estat elegit portada de Journal of Systematic and Evolution

NACIONS UNIDES AL JARDÍ BOTÀNIC

El Jardí Botànic de la Universitat de València acull la formació de Nacions Unides en 'protocols de rehabilitació en addiccions' a alts càrrecs del Govern d'Afganistan.