EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

FUNDACIÓ LIMNE

MILLORANT ELS ECOSISTEMES FLUVIALS 

És una organització privada sense ànim de lucre que pretén fomentar la participació ciutadana en la conservació i millora dels ecosistemes aquàtics. Va ser creada en 2007 per destacats especialistes en la gestió i conservació dels ecosistemes aquàtics, la custòdia i la participació ciutadana.

Objectius de la Fundació Limne
- Conèixer l'estat de conservació dels ecosistemes aquàtics, continentals i de transició, i els terrestres relacionats, mitjançant una xarxa de ciutadans interessats a protegir-los
- Estimular i potenciar el treball de voluntariat i la participació ciutadana relacionats amb la conservació del Patrimoni social i ambiental
- Promoure i intercanviar coneixements entre les administracions competents i agents implicats
- Promoure l'aplicació de tècniques pròpies de la custòdia del territori participació pública

Àmbit d'actuació 
Encara que és de caràcter nacional, el seu àmbit se subscriu a un àrea localitzada en l'extrem central est de la Península Ibèrica, la qual cosa abasta una superfície de 42.852 km2, entre les conques hidrogràfiques que aboquen les seues aigües al Mar Mediterrani de la desembocadura dels rius Cenia i Vinalopó. Açò suposa part de les províncies de Terol (Aragó), Albacete, Conca (Castella-la Manxa), Alacant, Castelló i, íntegrament, València (Comunitat Valenciana).

Participa en Limne!
Acostem la ciència a la ciutadania i fomentem el voluntariat ambiental per a conservar i millorar rius, tolles o altres ecosistemes aquàtics. Apunta't a la nostra xarxa de voluntaris!
 

CONTACTE

Tel: 963 15 68 41 / 635 475706
mail: limne@limne.org

www.limne.org