THE GARDEN NOW

IT'S SUMMER AT THE GARDEN

LIGHT, COLOR AND FRESHNESS

CULTURE AND COMMUNICATION UNIT

Responsible: Eva Pastor
Technician: Elisa Caballer

Tel. 96 315 68 06/24 
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Info and inscriptions at cultural activities: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Telephone service hours: Monday to Friday from 9 am to 2 pm

OTHER YEARS
2020

AGENDA | EXHIBITIONS
MICRORRESERVAS DESDE EL AIRE

25 AÑOS DE MICRORRESERVAS DE FLORA VALENCIANA

DÍAS: 17 OCTUBRE 2019 – 12 ENER0 2020. AMPLIADA HASTA 16 FEBRERO 2020.

LUGAR: Estufa Fría del Jardí Botànic de la Universitat de València
ACCESO: libre con la entrada del Jardí
HORARIO: de lunes a domingo, de 10 a 19 h (octubre) y de 10 a 18 h (a partir de noviembre)

DESCRIPCIÓN

El Jardí Botànic de la Universitat de València y la Conselleria de Agricultura, Medio Ambiente, Emergencia Climática y Desarrollo Rural, os invitan a redescubrir nuestro patrimonio vegetal desde otra perspectiva, desde el aire, mediante este proyecto expositivo enmarcado al 25 aniversario de la creación de las Microrreservas de Flora, y bajo el apoyo y patrocinio de Iberdrola. Un singular recorrido por algunos de los parajes preservados por esta figura pionera de especial protección medioambiental, que fue creada por parte del Gobierno Valenciano.

A través d’imatges obtingudes amb drons, la mostra ens aporta una visió inèdita i un punt de vista privilegiat que ens permet contemplar la bellesa i monumentalitat dels paisatges, la localització recòndita i poc accessible d’alguns espais, l’originalitat dels ecosistemes o la proximitat d’entorns altament antropitzats, entre altres tasques.

Les 15 imatges aèries seleccionades il·lustren totes aquestes característiques de la xarxa de microreserves i, a més, evidencien l'enorme diversitat d'ambients que existeixen en els territoris valencians, amb especial atenció a aquells que alberguen el nostre patrimoni botànic més destacat. Una mostra gràfica, per a una contextualització geogràfica i biològica de la xarxa de microespais protegits, que només és possible amb aquesta mena de fotografies aèries.

L’exposició, que podrà visitar-se del 17 d’octubre de 2019 fins al 12 de gener de 2020, i es complementa amb Protegida flora: 25 anys de microreserves de flora valencianaque es pot visitar de forma paral·lela en la sala Hort de Tramoieres del mateix Jardí Botànic.