EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | EXPOSICIONS
MICRORESERVES DES DE L’AIRE

25 ANYS DE MICRORESERVES DE FLORA VALENCIANA

DIES: 17 OCTUBRE 2019 – 12 GENER 2020. AMPLIADA FINS 16 FEBRER 2020.

LLOC: Estufa Freda del Jardí Botànic de la Universitat de València
ACCÉS: lliure amb l’entrada del Jardí
HORARI: de dilluns a diumenge, de 10 a 19 h (octubre) i de 10 a 18 h (a partir de novembre)

DESCRIPCIÓ

El Jardí Botànic i la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Emergència Climàtica i Desenvolupament Rural, vos conviden a redescobrir el nostre patrimoni vegetal des d'una altra perspectiva, des de l'aire, mitjançant aquest projecte expositiu emmarcat al 25 aniversari de la creació de les Microreserves de Flora, i sota el suport i patrocini d’Iberdrola. Un singular recorregut per alguns dels paratges preservats per aquesta figura pionera d’especial protecció mediambiental, que va ser creada per part del Govern Valencià.

A través d’imatges obtingudes amb drons, la mostra ens aporta una visió inèdita i un punt de vista privilegiat que ens permet contemplar la bellesa i monumentalitat dels paisatges, la localització recòndita i poc accessible d’alguns espais, l’originalitat dels ecosistemes o la proximitat d’entorns altament antropitzats, entre altres tasques.

Les 15 imatges aèries seleccionades il·lustren totes aquestes característiques de la xarxa de microreserves i, a més, evidencien l'enorme diversitat d'ambients que existeixen en els territoris valencians, amb especial atenció a aquells que alberguen el nostre patrimoni botànic més destacat. Una mostra gràfica, per a una contextualització geogràfica i biològica de la xarxa de microespais protegits, que només és possible amb aquesta mena de fotografies aèries.

L’exposició, que podrà visitar-se del 17 d’octubre de 2019 fins al 12 de gener de 2020, i es complementa amb Protegida flora: 25 anys de microreserves de flora valenciana, que es pot visitar de forma paral·lela en la sala Hort de Tramoieres del mateix Jardí Botànic.