EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | EXPOSICIONS
INSPIRATS PEL BOTÀNIC

EXPOSICIÓ DE LA QUARTA EDICIÓ DEL CONCURS DE PINTURA I NARRATIVA RÀPIDES DEL JARDÍ BOTÀNIC

DIES: 12 SETEMBRE - 13 OCTUBRE 2019

SALA ESTUFA FREDA, ACCÉS LLIURE AMB L'ENTRADA AL JARDÍ 
HORARI: 
a setembre, de dilluns a diumenge de 10 a 20 h, a octubre fins a les 19 h

DESCRIPCIÓ

Des del Jardí Botànic organitzem una any més la mostra InsPirats pel Botànic, amb una selecció de les obres que participaren al nostre concurs de pintura i narrativa ràpides que celebràrem el passat 15 de juny, amb el mateix nom. Un projecte comisariat per Núria Ferriol, que ja va per la seua quarta edició i que podreu visitar a l’Estufa freda del Jardí fins al pròxim 13 d’octubre.            

Més de 70 obres de pintura i narrativa, amb les plantes com a fil conductor, per recórrer el nostre Jardí des de les diferents mirades dels artistes participants. Sensacions i creativitat transformades, en només unes poques hores, en mil i un matisos de llum i color, i històries amb personalitat sobre algunes de les nostres espècies singulars o paisatges captivadors.

Trobareu racons com el de la bassa amb el seus peixos i nenúfars retratats per Héctor Dols (primer premi en pintura), els gira-sols estiuencs de l’horta que van cridar l’atenció de Francesco Devicienti (segon premi) o la nostra gran col·lecció de cactàcies traçada per Alfredo Ugarte (accèssit). Però també relats com el de Susana Rodríguez (primer premi en narrativa), sobre l’espurna de l’amor en la maduresa amb la complicitat del món vegetal per fer-la saltar, el d’Ernesto Vicente Salcedo (segon premi) d'una supervivent que troba en el Jardí i les seues plantes l’abraçada necessària per continuar endavant, o el curiós missatge de Rosa García Pérez (accèssit) mitjançant una formiga preocupada que enyora la presència humana al Botànic.      

A més, a l’exposició InsPirats pel Botànic també comptarem amb les obres creades durant els tallers artístics impartits al marc del certamen, les peces de ceràmica de Plantes en el fang, a càrrec d’Eugenia Boscà, les aquarel·les d’Il·lustra botànica impartit per Alicia Malesani, i els dibuixos de les xiquetes i xiquets que assistiren a Dibuixar i pintar amb Manuel Sáez.  

En definitiva, moments d’inspiració botànica que potser t’animen a participar en la pròxima edició!