EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | CICLE DE RUTA AMB EL BOTÀNIC
EXCURSIÓ 7. EL FAR DE L’ALBIR A L’ALFÀS DEL PI

UNA MAR D'ECOSISTEMAS (LA MARINA BAIXA)

ITINERARI ACCESIBLE PER A PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA. EN AQUEST CAS CALDRÀ AVISAR DURANT EL PROCÈS D'INSCRIPCIÓ. MOLTES GRÀCIES

DE RUTA AMB EL BOTÀNIC. CICLE D'EXCURSIONS 2018 
EXCURSIÓ ORGANITZADA PEL JBUV

DIA: 10 NOVIEMBRE 2018

PRIMER DIA DE MATRICULA: 22 OCTUBRE 2018
Guies botànics: María José Aguilar i Jaume Soler
Eixida: 8h Arribada: 20h
Preu: 25 € (El preu de la matrícula, a més de l'excursió guiada, inclou tant el desplaçament amb autobús com l´assegurança de viatge). El dinar serà al camp a càrrec de cadascú. 

Ruta: Des de la mateixa població de l’Albir a Alfàs del Pi, eixirem camí de la mar, per l’antiga carretera d’accés al far, ara tancada al trànsit rodat. Durant tota la passejada, podrem gaudir de les fabuloses panoràmiques de la costa alacantina, amb el penyal d’Ifac sempre present. Una ruta que ens mostrarà tota la màgia d'aquest Parc Natural marítim-terrestre que amaga un conjunt d'ecosistemes litorals d'incalculable valor ecològic i ambiental. A més, es tracta d'un itinerari accesible per a persones amb mobilitat reduïda, que enllaça amb el nostre compromís per la botànica inclusiva.

Grau de dificultat: Baix - mitjà
Durada de l´excursió: 4 h
Desnivell: 50 m

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

A partir del primer dia de matricula, cal reservar places mitjançant el formulari d´inscripció que estarà disponible en aquesta secció web i a la taquilla del Jardí Botànic, telefonant al número 96 315 68 16/00 (de dilluns a divendres de 10 a 14 hores), o enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es amb el nom, cognoms i NIF dels assistents, i un telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ES71 2038-9651-69-6000157596.

El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/ de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

L’últim dia de pagament serà el dimecres anterior a l’eixida. En cas de no rebre en aquest termini el justificant s’anul·larà la plaça, però s’ha d’avisar igualment al Botànic en cas de baixa per a poder cobrir-la.

En cas de no assistir a l’excursió no es tornarà l’import d’aquesta. Tan sols les anul·lacions fetes abans de l’últim dia de matrícula tindran devolució de l’import i sempre per transferència bancària.

ACLARIMENTS ALS PARTICIPANTS

- El Jardí Botànic organitza aquest cicle d’excursions amb diferents guies especialitzats que ens ajudaran a conèixer de primera mà el patrimoni natural de la nostra terra. Un projecte en col·laboració amb el club de viatges Fil per Randa (FxR), i sota el patrocini de Caixa Popular. 
- El  punt  d’eixida i arribada serà el Botànic (C/ Quart, 80).
- Tots els assistents han d’anar amb l’autobús.
- L’hora  de  tornada  de  l’excursió  és aproximada  i  està subjecta a canvis.
- El  Botànic es  reserva el dret de  cancel·lar l’excursió  en cas  de  mal  oratge  o  de no arribar a un nombre mínim d’assistents. S’avisarà, com a molt tard, el dijous anterior a l’eixida i es tornarà l’import de la matrícula, sempre por transferència bancària.

CONSELLS PRÀCTICS

- Intenta dur botes de muntanya, gorra, motxilla, cantimplora, impermeable i protector solar.
- El bastó pot ajudar-te, si en tens un, porta’l.
- A mig matí es fa una parada per esmorzar. Porta un entrepà, una peça de fruita, fruits secs... el que més t’agrade!
- El camí de tornada és una oportunitat per ajudar a la natura. Recull el fem que trobes pel camí i diposita’l en el contenidor més proper. Convida els teus companys a fer el mateix!