EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | CICLE DE RUTA AMB EL BOTÀNIC
EXCURSIÓ 6. CAMINS DE SURO A LA SERRA D'ESPADÀ

CAMINS DE SURO (L'ALT PALÀNCIA - LA PLANA BAIXA)

DE RUTA AMB EL BOTÀNIC. CICLE D'EXCURSIONS 2018 
EXCURSIÓ ORGANITZADA PEL JBUV
IMATGE: PEP PELECHÀ. © VICERECTORAT DE PROJECCIÓ TERRITORIAL I SOCIETAT DE LA UV.

EXCURSIÓ COMPLETA. INSCRIPCIÓ TANCADA

DIA: 21 OCTUBRE 2018

PRIMER DIA DE MATRICULA: 1 OCTUBRE 2018

Guies botànics: Carles Fabregat i Jaime Güemes
Eixida: 8h Arribada: 20h
Preu: 25 € (El preu de la matrícula, a més de l'excursió guiada, inclou tant el desplaçament amb autobús com l´assegurança de viatge). El dinar serà al camp a càrrec de cadascú. 

Ruta: Començarem la ruta al poble d’Aín des d'on ens acostarem a visitar el seu castell pel barranc de la Caritat. Des d’ací, a través del coll o pas d’Ivola creuarem cap a la comarca de la Plana Baixa per començar la senda pel barranc d’Almanzor que ens durà, envoltats de boscos de sureres, cap a la centenària Castanyera i el poble d’Almedíjar. Una vegada allí aprofitarem també per visitar l’Olivera del Chato, testimoni de la tradició d’aquestes comarques en la producció d’oli.

Grau de dificultat: Baix - mitjà
Durada de l´excursió: 4 h
Desnivell: 400 m, la majoria de baixada

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

A partir del primer dia de matricula, cal reservar places mitjançant el formulari d´inscripció que estarà disponible en aquesta secció web i a la taquilla del Jardí Botànic, telefonant al número 96 315 68 16/00 (de dilluns a divendres de 10 a 14 hores), o enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es amb el nom, cognoms i NIF dels assistents, i un telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ES71 2038-9651-69-6000157596.

El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/ de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

L’últim dia de pagament serà el dimecres anterior a l’eixida. En cas de no rebre en aquest termini el justificant s’anul·larà la plaça, però s’ha d’avisar igualment al Botànic en cas de baixa per a poder cobrir-la.

En cas de no assistir a l’excursió no es tornarà l’import d’aquesta. Tan sols les anul·lacions fetes abans de l’últim dia de matrícula tindran devolució de l’import i sempre per transferència bancària.

ACLARIMENTS ALS PARTICIPANTS

- El Jardí Botànic organitza aquest cicle d’excursions amb diferents guies especialitzats que ens ajudaran a conèixer de primera mà el patrimoni natural de la nostra terra. Un projecte en col·laboració amb el club de viatges Fil per Randa (FxR), i sota el patrocini de Caixa Popular. 
- El  punt  d’eixida i arribada serà el Botànic (C/ Quart, 80).
- Tots els assistents han d’anar amb l’autobús.
- L’hora  de  tornada  de  l’excursió  és aproximada  i  està subjecta a canvis.
- El  Botànic es  reserva el dret de  cancel·lar l’excursió  en cas  de  mal  oratge  o  de no arribar a un nombre mínim d’assistents. S’avisarà, com a molt tard, el dijous anterior a l’eixida i es tornarà l’import de la matrícula, sempre por transferència bancària.

CONSELLS PRÀCTICS

- Intenta dur botes de muntanya, gorra, motxilla, cantimplora, impermeable i protector solar.
- El bastó pot ajudar-te, si en tens un, porta’l.
- A mig matí es fa una parada per esmorzar. Porta un entrepà, una peça de fruita, fruits secs... el que més t’agrade!
- El camí de tornada és una oportunitat per ajudar a la natura. Recull el fem que trobes pel camí i diposita’l en el contenidor més proper. Convida els teus companys a fer el mateix!