EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE DIDÀCTICA

Telf. 96 315 68 18 
Fax. 96 315 68 26
gab.didactica@uv.es

Responsable:
Mª José Carrau
Telf. 963156805 
maria.j.carrau@uv.es

Tècniques en educació. Empresa contractada:
Pepa Rey
josefa.rey@uv.es

Olga Ibáñez
olga.ibanez@uv.es

Cap d'Unitat de Gestió:
Irene Ruiz
irene.ruiz@uv.es

Monitor en educació. Empresa contractada:
David Coll Puig
gab.didactica@uv.es

SUBSCRIU-TE A LA LLISTA DE DISTRIBUCIÓ

EDUCACIÓ | TALLERS DE VACANCES
DESCONNECTA! TALLER DE JUNY PER A XIQUETS

ESCOLA D'ESTIU

CONSULTA ACÍ TOTS ELS TALLERS D'ESTIU A JUNY I JULIOL

DIES: 21 - 23 JUNY 2017

HORA: de 10 a 14h. Es pot ampliar l'horari mitjançant els serveis extras.
EDAT: de 3 (ja escolaritzats) a 12 anys
PREU: 63€ tota la setmana. Descompte del 10% en germans en el preu dels tallers, no en extres
SERVEIS EXTRAS: guarderia de 8.30 a 10h (2.5€/dia); pícnic de 14 a 16h, cal portar el dinar (3€/dia); guarderia + pícnic (5€/dia)

DESCRIPCIÓ DELS TALLERS

Enguany obrim abans l'escola d'estiu del Botànic per realitzar una desconnexió amb el col·legi fent activitats a l’aire lliure al nostre meravellós Jardí.

I és que moltes vegades estem tan centrats en la nostra vida en la ciutat que se’ns oblida que la Terra on vivim és, de moment, casa nostra. I quan diem “nostra” ens referim a que es de tots els organismes vius que existeixen ara i també dels que ho han fet al llarg de la història, des d’un simple bacteri que es deixa arrossegar pel corrent fins a una falguera, un dinosaure o una balena blava.

Així, per a entendre el nostre planeta i poder cuidar-lo millor, parlarem del seu origen, de com va sorgir la vida en ell, dels  continents, dels diversos ecosistemes que amaga (selva tropical, desert, clima mediterrani, etc.) i visitarem les zones del Jardí dedicades a cada un d’aquests grans ecosistemes. I per reforçar la importància de la seua conservació, parlarem dels recursos de la Terra i del reciclatge, reciclarem paper i plantarem en envasos reciclats. Moltes activitats, experiments i jocs t'esperen als tallers d'estiu del Botànic!

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

La matrícula es pot realitzar mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, enviant un correu electrònic a gab.didactica@uv.es, o telefonant al 96 315 68 18/661427512