EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE DIDÀCTICA

Telf. 96 315 68 18 
Fax. 96 315 68 26
gab.didactica@uv.es

Empresa contractada: Ginkgo Educación

Tècniques de l'empresa contractada
Pepa Rey
Olga Ibáñez

SUBSCRIU-TE A LA LLISTA DE DISTRIBUCIÓ

EDUCACIÓ | TALLERS DE VACANCES
TALLER DE JUNY PER A XIQUETS - CUINA AL BOTÀNIC

NUTRICIÓ SALUDABLE

CONSULTA ACÍ TOTS ELS TALLERS D'ESTIU A JUNY I JULIOL

DIES: 25 - 28 JUNY 2019

HORA: de 10 a 14h. Es pot ampliar l'horari mitjançant els serveis extras.
EDAT: de 3 (ja escolaritzats) a 12 anys
PREU: 75 € tota la setmana. Descompte del 10% en germans en el preu dels tallers, no en extres
SERVEIS EXTRAS: guarderia de 8.30 a 10h (2.5 €/dia); pícnic de 14 a 16h, cal portar el dinar (3 €/dia); guarderia + pícnic (5 €/dia)
NOTA: Cal que els xiquets i les xiquetes porten un davantal a més d'una carmanyola per emportar-se una mostra del que han cuinat.

DESCRIPCIÓ DELS TALLERS

Un estiu més us esperem al Jardí amb "Cuina al Botànic" el nostre taller per a petits xefs! Enguany ens centrarem practicar la nutrició saludable, mitjançant tot tipus de receptes sanes i nutritives.

Com sempre, els vegetals seran el nostre ingredient estrela, per la gran varietat d'aportacionss nutricionals que ofereixen, i sempre combinats amb altres productes essencials de la piràmide alimentària. Tot amb l'objectiu de portar una dieta equilibrada que ajude als més menuts i menudes de la casa a créixer sans i els aporte l'energia que necessiten. 

Així, parlarem dels tipus d'aliments, de productes de temporada i proximitat, d'higiene a la cuina, d'alternatives per a no avorrir-se i dietes específiques. A més, ens escaparem al Jardí per gaudir de la seua frescor en estiu i descobrir in situ la gran quantitat de plantes comestibles que ens ofereix el món vegetal, mitjançant la nostra col·lecció de plantes útils.  

Les receptes que elaborarem a l’aula estan subjectes a condicions aptes per realitzar-les fora de les cuines, per tant els ingredients i els  instruments que hi utilitzarem són senzills i adaptats perquè els puguen manipular els xiquets i les xiquetes sense risc. Alguns exemples són: elaboració de masses, pelar verdures i fruites, tallar, batre, presentar al plat, etc. (en cas de cocció—forn o microones—, la realitzaran els monitors.)

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

La matrícula es pot realitzar mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, enviant un correu electrònic a gab.didactica@uv.es, o telefonant al 96 315 68 18/661427512