EL BOTÀNIC ARA

ÉS HIVERN AL JARDÍ

APROFITANT LES HORES DE LLUM

GABINET DE DIDÀCTICA

Telf. 96 315 68 18 
Fax. 96 315 68 26
gab.didactica@uv.es

Empresa contractada: Ginkgo Educación

Tècniques de l'empresa contractada
Pepa Rey
Olga Ibáñez

SUBSCRIU-TE A LA LLISTA DE DISTRIBUCIÓ

EDUCACIÓ | TALLERS DE VACANCES
TALLERS DE PASQUA PER A XIQUETS

A LA RECERCA DE LA FAUNA DEL JARDÍ!

DIES: 3 - 6 ABRIL 2018

HORA: de 10 a 14 h
EDAT: de 3 (ja escolaritzats) a 13 anys
PREU: 75 € els quatre dies o 21 € per dia solt. 
SERVEIS EXTRES: guarderia de 8.30 a 10h (2.5€/dia); pícnic de 14 a 16h, cal portar el dinar (3€/dia); guarderia + pícnic (5€/dia)

DESCRIPCIÓ

Ocells, papallones, abelles, borinots, escarabats, aranyes, cucs Què seria d'un jardí sense la seua fauna? I és que el Botànic acull tot tipus de criatures sobrevolant la seua arbreda, arrossegant-se per la terra, revolotejant entre les seues flors, brunzint per ací i per allà, o amagades entre les seues branques. Animals essencials per mantindre l'equilibri del nostre xicotet ecosistema urbà i que aquestes vacances de pasqua us convidem a descobrir amb nosaltres. 

Quatre dies per a explorar, observar in vivo i estudiar la fauna del Jardí posant l'accent en artròpodes i aus. Aprendrem de la seua visió, reproducció i desenvolupament, a més de moltes altres coses curioses i fascinants, però sobretot del per què de la seua importància en la natura.

Rastrejarem el Jardí de dalt a baix a la seua recerca però també ens endinsarem en el laboratori per a realitzar tot tipus d'experiments i manualitats relacionats d'allò més divertits.

Us apunteu a aquesta ruta pasquera pel Botànic amb el Gabinet de Didàctica del Jardí? Us esperem!

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

La matrícula es pot realitzar mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, enviant un correu electrònic a gab.didactica@uv.es, o telefonant al 96 315 68 18/661427512 

PROGRAMA

- CURIOSITATS DELS ARTRÒPODES. CLASSIFICACIÓ. ELS INSECTES
- ALTRES INVERTEBRATS: CRUSTACIS I EL BITXO BOLA. ARÀCNIDS I GASTERÒPODES. 
- ANÈL·LIDS, CUCS DE TERRA. EL VERMICOMPOSTATGE
- ALGUNS VERTEBRATS. OCELLS DEL JARDÍ: MERLES, COTORRES, TÓRTOLES, ETC. QUÈ MENGEN I COM FUNCIONEN LES SEUES PLOMES. OBSERVACIÓ IN VIVO DE LES AUS QUE HABITEN EL BOTÀNIC.