EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | CICLE CROMÀTIC JAZZ
CONCERT: JAZZEJANT AMB MENUTS

CICLE DE JAZZ AL BOTÀNIC 2019

DIA: 23 NOVEMBRE 2019

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 12h
ENTRADES 5 € (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 9 de novembre de 10 a 18h)

JAZZ CLIMÀTIC

Més música amb Jazz Climàtic! Una nova edició del nostre cicle de Jazz al Botànic, en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz i sota el patrocini de Caixa Popular, que enguany estarà dedicat de forma simbòlica al Canvi Climàtic.

I és que molt es parla d’aquesta crisi que sofreix el nostre planeta. Molts són els articles, llibres, documentals i xarrades. Molts són els continguts però poques les accions. S’ha aconseguit que siga un tema del que tothom té a dir alguna cosa, encara que sembla que no s’estiga avançant cap a una solució, ni en la direcció correcta, ni amb la suficient velocitat. Així, us convidem a gaudir del millor Jazz al Botànic però amb una visió ambientalista, per a que hi pensem, per a que ens inspirem, i per a que somiem amb què els i les músics que toquen per a nosaltres no siguen com els del Titànic, que no s’hagen d’enfonsar perquè, al final de la història, hem aconseguit esquivar l’iceberg.  

CONCERT: JAZZEJANT AMB MENUTS

Josep Hernández Reillo, Francisco Blanco “Latino” i Teresa Núñez. 

DESCRIPCIÓ
Els menuts fins als 12 anys i les seues famílies són el públic objectiu d’aquest concert interactiu que ja és un clàssic en la programació del Botànic. Aquesta vegada comptarem amb noves cançons i gaudirem de les que ja coneguem en un ambient beneficiós, saludable i estimulant per als menuts. Ritme, harmonia, melodia i silenci es mesclaran amb instruments i titelles, i també amb balls i jocs.

El canvi climàtic tindrà un impacte més gran en la teua família, amics i en tota la humanitat del que ha tingut internet.

Joseph Romm