EL BOTÀNIC ARA

ÉS HIVERN AL JARDÍ

APROFITANT LES HORES DE LLUM

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
BOTArdorNIC, VISITES GUIADES PÚBLIC FAMILIAR

BOTArdorNIC, VISITES GUIADES PÚBLIC FAMILIAR

DIA: 6 DESEMBRE 2020

Les visites guiades dels diumenges es realitzaran des del 10 d’octubre fins al 20 de desembre i començaran a les 11:00 h. Amb aquesta proposta es pretén que el públic familiar, només abonant l’entrada al Jardí, tinga accés a una passejada guiada pels racons més interessants del Botànic: les col·leccions de palmeres, plantes endèmiques, hivernacles d’orquídies i falgueres, arbres centenaris, cactus impressionants, rocalles mediterrànies, l'umbracle... I tot sense eixir de la ciutat. Ja vos podeu inscriure en la visita del pròxim diumenge dia 6. 

A més a més, la visita guiada  familiar culminarà amb un taller didàctic per als més menuts amb el que volem transmetre la importància de la biodiversitat i inculcar actituds de respecte cap al medi ambient. El taller que hem preparat aquesta setmana crearas les teues pròpies als aromàtiques, amb sal, olis essencials i flors d'espígol. Perfectes per a gaudir d'un bany relaxant  o per a fer un regal únic i especial elaborat per tu mateixa.

L'aforament està limitat a 15 participants, per a garantir grups reduïts d'acord amb les mesures COVID 19. Caldrà dur mascareta, es farà presa de temperatura i a l’entrada del Jardí trobareu gel hidroalcohòlic perquè us pugueu desinfectar les mans.

BOTArdorNIC, viu la tardor al Botànic a l’aire lliure i amb tota la seguretat!