EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
RUTA VERDA: BOMBAS GENS-JARDÍ BOTÀNIC DE LA UV

RUTA VERDA: BOMBAS GENS-JARDÍ BOTÀNIC DE LA UV

DIA: 24 D’OCTUBRE 2020

GUIA: Carles Àngel Saurí, mediador de Bombas Gens Centre d’Art ico-comissari de 'Botánicas'.

EIXIDA: 11 h des de Bombas Gens. Ruta a peu.

INSCRIPCIÓ: gratuïta, a través de la web de Bombas Gens. L’entrada dels participants als dos centres també serà gratuïta (es rebrà correu de confirmació).

Places completes!

DIRIGIT A: tot tipus de públic

DESCRIPCIÓ

El Jardí Botànic de la Universitat de València reprèn  la col·laboració amb Bombas Gens Centre d’Art, que es va veure interrompuda pel confinament decretat a causa de la crisi sanitària, i continua amb una proposta verda amb les plantes com a fil conductor. L’activitat consisteix en un passeig que connectarà l’exposició 'Botàniques', una selecció d’obres que representen plantes o formes vegetals i que es pot visitar al centre d’art fins el 2 de maig de 2021, amb el Jardí Botànic de la UV, acompanyats de diferents guies. Aquesta primera eixida, d’altres que anirem oferint, serà de la mà de Carles Àngel Saurí,amb qui poguérem parlar en la nostra xarrada del cicle Botànica des del sofà, sobre Plantes a la paret del museu.

Al llarg de la Història de la fotografia han sigut molts els i les artistes que han decidit dirigir la seua atenció al món vegetal. L'exposició “Botàniques”, entesa com un jardí, crea un relat visual a partir d’obres de la col·lecció “Per Amor a l’Art”, que inclouen a artistes com Karl Blossfeldt, Imogen Cunningham Hans-Peter Feldmann, Jonas Mekas, Alessandra Spranzi o Pierre Verger, entre altres.

En el marc d’aquest relat visual i de coneixement de les plantes, s’ha programat aquesta ruta botànica conjunta que connectarà l’exposició “Botàniques” on podreu gaudir d'un recorregut fotogràfic per les plantes i les flors des d'una mirada artística,  amb el museu viu del Jardí Botànic de la Universitat de València, on passejareu entre eixes plantes al nostre magnífic jardí exterior, des d'una vessant paisatgística i de conservació. 

L'aforament estarà limitat, per a garantir grups reduïts d'acord amb les mesures COVID 19. Caldrà dur mascareta, respectar la distància de seguretat, i a l’entrada del Jardí Botànic i del Centre d’art Bombas Gens trobareu gel hidroalcohòlic perquè us pugeu desinfectar les mans.