EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | DIVULGACIÓ
ELS CACTUS DEL BOTÀNIC

En aquesta monografia vos parlem de la gran família dels cactus i d’eixa admirable capacitat que els caracteritza de viure en ambients tan inhòspits a nivell d’insolació i falta d'aigua. Un grup vegetal sorprenent que forma part de la gran col·lecció de plantes crasses del Botànic i que podeu descobrir mitjançant aquesta publicació de forma online i gratuïta.

El quart volum de les Monografies Botàniques del Botànic està dedicat a una de les seues col·leccions més importants i admirades, les plantes crasses, capaces d'emmagatzemar aigua en la tija, l'arrel o les fulles per a sobreviure en climes àrids. Conegudes també com a suculentes, aquestes plantes engloben famílies botàniques molt diverses. Ací, des del Jardí hem convidat a l’expert D. Vicente Bueno Ripoll, a que ens parle d’una de les seues famílies més importants, Cactaceae.

Amb més de 600 espècies representades al nostre Jardí, en aquest volum trobareu informació general dels cactus al voltant de la seua sistemàtica, distribució i ecologia, anatomia i fisiologia, reproducció i cultiu, i també dels seus usos i aprofitaments. A més d’una sèrie de fitxes descriptives amb magnífiques imatges de José Plumed, sobre els gèneres representats al nostre Jardí.