EL BOTÀNIC ARA

ÉS HIVERN AL JARDÍ

APROFITANT LES HORES DE LLUM

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | CICLE CROMÀTIC JAZZ
CONCERT: ALFIE COPOVI TRIO

CICLE DE JAZZ AL BOTÀNIC 2019

DIA: 5 OCTUBRE 2019

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 19:30h
ENTRADES 5 € (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 21 de setembre de 10 a 20 h, en setembre, i de 10 a 19 h, en octubre)

JAZZ CLIMÀTIC

Més música amb Jazz Climàtic! Una nova edició del nostre cicle de Jazz al Botànic, en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz i sota el patrocini de Caixa Popular, que enguany estarà dedicat de forma simbòlica al Canvi Climàtic.

I és que molt es parla d’aquesta crisi que sofreix el nostre planeta. Molts són els articles, llibres, documentals i xarrades. Molts són els continguts però poques les accions. S’ha aconseguit que siga un tema del que tothom té a dir alguna cosa, encara que sembla que no s’estiga avançant cap a una solució, ni en la direcció correcta, ni amb la suficient velocitat. Així, us convidem a gaudir del millor Jazz al Botànic però amb una visió ambientalista, per a que hi pensem, per a que ens inspirem, i per a que somiem amb què els i les músics que toquen per a nosaltres no siguen com els del Titànic, que no s’hagen d’enfonsar perquè, al final de la història, hem aconseguit esquivar l’iceberg.  

CONCERT: ALFIE COPOVI TRIO 

Flight. Alfie Copovi, Matthew Baker, Igor Tavan. 

DESCRIPCIÓ
El compositor i pianista valencià forma aquest trio de jazz clàssic amb piano, baix i bateria, però li dona un so modern i fresc, i ens presenta un disc gravat en directe, amb molta improvisació i creativitat amb l’objectiu de fer-nos meditar i transportar-nos a llocs remots. Un viatge a través dels sentits per diferents paisatges reals i imaginaris.

Ara mateix, en l’admirable moment que és per a nosaltres el present, estem decidint, sense realment voler-ho, quines trajectòries evolutives romandran obertes i quines es tancaran per sempre més. Cap altra criatura ha gestionat açò mai, i serà, malauradament, el nostre llegat més durador. 

Elizabeth Kolbert