EL BOTÀNIC ARA

ÉS HIVERN AL JARDÍ

APROFITANT LES HORES DE LLUM

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | CICLE CROMÀTIC JAZZ
CONCERT: THE PROTOTYPE JAZZ TRIO

CICLE DE JAZZ AL BOTÀNIC 2019

DIA: 21 SETEMBRE 2019

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 19:30h
ENTRADES 5 € (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 7 de setembre de 10 a 20 h)

JAZZ CLIMÀTIC

Encetem una nova edició del nostre cicle de Jazz al Botànic amb Jazz Climàtic! Un projecte musical, en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz i sota el patrocini de Caixa Popular, que enguany estarà dedicat de forma simbòlica al Canvi Climàtic.

I és que molt es parla d’aquesta crisi que sofreix el nostre planeta. Molts són els articles, llibres, documentals i xarrades. Molts són els continguts però poques les accions. S’ha aconseguit que siga un tema del que tothom té a dir alguna cosa, encara que sembla que no s’estiga avançant cap a una solució, ni en la direcció correcta, ni amb la suficient velocitat. Així, us convidem a gaudir del millor Jazz al Botànic però amb una visió ambientalista, per a que hi pensem, per a que ens inspirem, i per a que somiem amb què els i les músics que toquen per a nosaltres no siguen com els del Titànic, que no s’hagen d’enfonsar perquè, al final de la història, hem aconseguit esquivar l’iceberg.  

CONCERT: THE PROTOTYPE JAZZ TRIO

Hammond Hits. Sergio Albentosa, Miquel Casany i Felipe Cucciardi. 

DESCRIPCIÓ
Després de començar a tocar junts fa quatre anys amb un projecte dedicat a Lou Bennet, amb el qual passaren per clubs i festivals, el trio mostra ara el seu nou treball basat en els organistes més influents dels anys 60, com Larry Young o Jimmy Smith, i d’altres contemporanis com Emmet Cohen o Larry Goldings. Es mantenen dintre de l’estil jazzístic però influenciats pel soul, boogaloo, funk i, fins i tot, el disco.

Deguem investigar com podem, amb eficàcia, ajudar a les persones a entendre el canvi climàtic, i apoderar-les perquè passen a l’acció contra aquest canvi global.

Maxwell Boykoff