EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | CICLE SONS AL BOTÀNIC
SENIOR I EL COR BRUTAL

CICLE SONS AL BOTÀNIC 

DIA: 27 SETEMBRE 2019 (DATA ANTERIOR CANCEL·LADA)

Atenció! A causa de les intenses pluges previstes, no hi haurà concert el divendres 13 de setembre. Traslladem l'últim concert de Sons al Botànic 2019 a esta nova data, per poder gaudir a l'aire lliure d'aquesta banda tan nostra. Les entrades ja comprades continuen sent vàlides per a aquesta nova data. En cas de no poder assistir a causa del canvi podeu sol·licitar la devolució de l'import en entradas@wegow.com. Disculpeu les molèsties! 

LLOC: Plaça dels magnolis, al Jardí exterior 
HORA: Divendres, 21.30h. Obertura de portes a les 21h 
ENTRADES: 15 € comprar entrada en wegow (venta online únicament). Entrada especial 10 € per a xiquets i xiquetes de 7 a 16 anys. Entrada gratuïta per a menors de 7 anys.
NOTA IMPORTANT: Està prohibit fumar en tot el recinte  

DESCRIPCIÓ 

Últim concert de la cinquena edició de Sons al Botànic! Acústics a l'aire lliure sota els arbres monumentals del nostre Jardí, un entorn únic per a gaudir de la natura i la música amb una gran selecció d'artistes del panorama indie-alternatiu més actual.

A setembre ens visita Sènior i el Cor Brutal, eixa banda tan nostra que en aquesta ocasió ens porta un concert únic, en format duo, amb Landete a la veu i Endika al piano acústic. 

Vodevil de poble, així han batejat aquest espectacle de cabaret valencià en el qual repassaran els seus 10 anys de trajectòria, vestint el seu cancioner de fusta, tecles i corda.
Una nova manera d'interpretar, més íntima, que va directament a la medul·la, allà on les cançons parlen de tu a tu amb l'oïdor i augmenten la interacció amb ell, amb una sensibilitat més europea i menys ianqui, a la manera d’Ute Lemper, Kurt Weill o Edith Piaf. Un ambient perfecte per a acomiadar el cicle fins a l'any que ve, no creieu?.

Sons al Botànic està organitzat pel Jardí Botànic, &Sons Produccions i Saltarinas, sota el patrocini de Cervesa Turia.

MÉS INFORMACIÓ 

facebook.com/seniorielcorbrutal
instagram.com/seniorielcorbrutal