EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2019

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
JORNADA DE FOTOGRAFIA DE NATURALEZA

MACRO CREATIU + PAISATGE I FAUNA DE L'ALBUFERA


DIA: 10 NOVEMBRE 2018

PONENTS I HORA: a les 11 h, Paisatge i fauna de l'Albufera amb Juanjo Miguel, i a les 17 h, Macro creatiu amb Pedro Javier Pascual
LLOC: Auditori Joan Plaça 
ENTRADA: gratuïta, aforament limitat

DESCRIPCIÓ

Torna la fotografia de natura al Botànic de la mà de Foro Valencia Foto, mitjançant una jornada amb dos especialistes en la matèria.

Començarem amb el valencià Juanjo Miguel, que encara que és mestre industrial de formació, es va veure seduït per la fotografia i en particular per la natura. L'Albufera, el seu paisatge i la seua fauna, ha estat l'última inspiració del fotògraf, així, ens contarà com poder arribar a trobar i captar l'ànima d'aquest Parc Natural tan emblemàtic.

I després, Pedro Javier Pascual ens parlarà de la macro en la natura però des d'una vessant creativa. I és que el fotògraf terolès aconsegueix plasmar autèntics i menuts universos somniats mitjançant aquesta tècnica. No busca una imatge documental, ni plasmar una realitat, sinó recrear-se en la recerca d'una imatge més expressiva i imaginativa. El misteri, la calma, la màgia d'allò efímer, la bellesa de la forma, la subtil trobada, la seua musa i el seu lloc de jocs, tot allò és la natura per a Pascual i així ho reflecteix a les seus fotografies. 

Empapa’t de natura a l’Auditori Joan Plaça del Botànic! No cal apuntar-se prèviament, l’entrada serà lliure fins a completar l’aforament.

MÉS INFORMACIÓ

forovalenciafoto.com
pedrojavierpascual.es