EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2019

AGENDA | CICLE CROMÀTIC JAZZ
CONCERT: JAZZEJANT AMB MENUTS

CICLE DE JAZZ AL BOTÀNIC 2018

DIA: 15 DESEMBRE 2018

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 12:00h
ENTRADES 5 € (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 1 de desembre de 10 a 18 h)

CROMÀTIC JAZZ

Más Cromàtic Jazz, la nostra proposta de Jazz per a 2018. Un projecte musical, en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz i sota el patrocini de Caixa Popular, que enguany s'ha deixat seduir pels colors del nostre Jardí.

Es tracta d'un cicle ple de matisos i de ritmes vibrants, dintre del qual hem de deixar-nos portar i sentir la sinestèsia encisadora i única que envaeix a qui escolta música al costat d’un jardí. I és que les estacions tenen els seus paisatges, sensacions, aromes i textures propis, però si alguna cosa les defineixen són els colors. Els jardins muten les tonalitats d’una forma subtil, passegen de puntetes pel calendari fins mostrar-se en la plenitud de la seva temporada i, de sobte, ens sorprenen amb les flors més exuberants, amb la verdor encegadora, amb els camins plens de fulles ocres o amb els reflexos metàl·lics, i la roda torna a girar de nou. Ho fan també els boscos, els parterres, les riberes, els camps, l’horta, així que volem dedicar la música dels nostres concerts de Jazz a l’ampla i suggerent paleta de colors que el Botànic ofereix en cada moment de l’any. 

CONCERT: HIVERN BLAU. JAZZEJANT AMB MENUTS

Josep Reillo, Francisco Blanco "Latino", Teresa Núñez 

DESCRIPCIÓ
Aquest espectacle per a xicalla de fins a 12 anys està creat per Sedajazz per acostar-los a ritmes musicals com jazz, swing, salsa o bossa nova
. Com? A través del l’oïda, el joc i l’experimentació. Una tasca didàctica en la qual porten quasi dos dècades. 

El concert està dissenyat específicament per a menuts i té un objectiu clar, que ballen, riguen, escolten, es relaxen, compartisquen i facen seua l’experiència, participant de l’actuació i sentint-se protagonistes. Els beneficis de la música per als xiquets i xiquetes estan més que demostrats, si a més és Jazz i és al Botànic, no imaginem un pla infantil millor!