EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2018

AGENDA | TALLERS DE VACANCES
CUINA AL BOTÀNIC! TALLER DE JUNY PER A XIQUETS

FORMULARI DE CONTACTE

CINC MENJARS AL DIA

CONSULTA ACÍ TOTS ELS TALLERS D'ESTIU A JUNY I JULIOL

DIES: 25 - 29 JUNY 2018

HORA: de 10 a 14h. Es pot ampliar l'horari mitjançant els serveis extras.
EDAT: de 3 (ja escolaritzats) a 12 anys
PREU: 95€ tota la setmana. Descompte del 10% en germans en el preu dels tallers, no en extres
SERVEIS EXTRAS: guarderia de 8.30 a 10h (2.5€/dia); pícnic de 14 a 16h, cal portar el dinar (3€/dia); guarderia + pícnic (5€/dia)
NOTA: Cal que els xiquets i les xiquetes porten un davantal a més d'una carmanyola per emportar-se una mostra del que han cuinat.

DESCRIPCIÓ DELS TALLERS

Un estiu més us esperem al Jardí amb "Cuina al Botànic" el nostre taller per a petits xefs! Enguany ens centrarem en la importància dels principals menjars que cal fer al dia, desdejuni, menjar, berenar i sopar. En com adequar el tipus d'aliments a casa moment i com ajuden al nostre cos a través de receptes sanes i que puguen realitzar amb facilitat els més xiquets de la casa.

I és que el menjar és el nostre combustible. Necessitem carregar el nostre cos amb aliments per a poder la jornada amb energia, però no tots els menjars han de ser igual de forts. Cal començar amb un bon desdejuni als matins i acabar amb un sopar més lleuger i digestiu per a anar-se'n a dormir. 

Així, cada dia dels tallers ho dedicarem a un d'eixos cinc menjars. Elaborarem receptes específiques, relacionarem cada ingredient necessari amb el seu nivell de la "piràmide alimentària" i tractarem el tema de la higiene.

Les receptes que elaborarem a l’aula estan subjectes a condicions aptes per realitzar-les fora de les cuines, per tant els ingredients i els  instruments que hi utilitzarem són senzills i adaptats perquè els puguen manipular els xiquets i les xiquetes sense risc. Alguns exemples són: elaboració de masses, pelar verdures i fruites, tallar, batre, presentar al plat, etc. (en cas de cocció—forn o microones—, la realitzaran els monitors.)

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

La matrícula es pot realitzar mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, enviant un correu electrònic a gab.didactica@uv.es, o telefonant al 96 315 68 18/661427512 

DESCARREGA ACÍ EL PROGRAMA COMPLET DELS TALLERS

FORMULARI DE CONTACTE

La seua petició ha estat enviada correctament. En breu ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies.
Per favor, emplena aquest formulari amb totes les teues dades i ens posarem en contacte amb tu per a confirmar la data i l'activitat a realitzar. Gràcies.