EL BOTÀNIC ARA

ÉS HIVERN AL JARDÍ

APROFITANT LES HORES DE LLUM

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
JORNADES: PAISATGE A RITME DE CIUTAT, DE TEMPS I VELOCITATS

5ª TROBADA DE PAISATGE

DIES: 27-28 octubre 2017

LLOC: Auditori Joan Plaça del Botànic  (c/ Beat Gaspar Bono s/n)
INSCRIPCIÓ:  Col·legi d'Arquitectes de la Comunitat Valenciana (COACV) 

DESCRIPCIÓ

Arquitectes pel paisatge organitza, en col·laboració amb el Botànic, la 5ª edició de la seua trobada de paisatge, per a professionals que treballen al voltant d'aquesta temàtica interdisciplinària vinculada a la natura. Aquesta trobada, titulada enguany “paisatge a ritme de ciutat, de temps i velocitats”, vol reflexionar sobre projectes i experiències que reflecteixen la intensitat i evolució de les ciutats i la vivència de les persones en elles. Experiències que mostren i evidencien la ciutat no solament des d'un aspecte constructiu, sinó també com una realitat inacabada, acumulació d'històries i esdeveniments i susceptible d'incorporar nous valors per a qualificar-la. En definitiva es parlarà de paisatge, a ritme de ciutat.

En el programa, estan previstes xarrades sobre temes com a paisatge i resiliència, el paisatge de la bambolla immobiliària vist des de l'aire, les ciutats del no-cotxe, o l'espai públic com a zona d'intercanvi, entre uns altres.

Arquitectes pel paisatge es constitueix dins del Col·legi d'Arquitectes de la Comunitat Valenciana (COACV), amb la finalitat de promocionar i desenvolupar activitats relacionades amb el paisatge, rural i urbà. La formem arquitectes i arquitectes i altres professionals vinculats al paisatge, compromesos amb la seua defensa, protecció i valoració, considerant-ho fonament de la cultura i identitat dels pobles, i una peça central en l'ordenació del territori amb criteris de de racionalitat i sostenibilitat social i econòmica.

Organitzen activitats que contribueixen a la formació dels professionals del paisatge, que puguen reflectir el pensament actual per a respondre a les necessitats d'una població en constant evolució. A més, promouen l'intercanvi de coneixements i d'experiències amb altres organitzacions sectorials que aborden el paisatgisme des de punts de vista diferents i col·labora amb altres disciplines, reforçant així el caràcter multidisciplinari i no exclusiu del paisatge.

MÉS INFORMACIÓ

arquitectespelpaisatge.blogspot.com.es
www.facebook.com/ArquitectesPelPaisatge