EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2018

AGENDA | CICLE SONS AL BOTÀNIC
SMILE

CICLE SONS AL BOTÀNIC

DIA: 15 SETEMBRE 2017

LLOC: Plaça dels magnolis, al Jardí exterior
HORA: Divendres, 21.30h. Obertura de portes a les 21h
ENTRADES: 15€. Comprar entrada en movingtickets (venta online únicament)
IMPORTANT: Està prohibit fumar al recinte. 

DESCRIPCIÓ

Diem adéu a l’estiu i a la tercera edició de SONS AL BOTÀNIC, concerts acústics a l’aire lliure, sota els arbres monumentals del nostre Jardí. Un entorn únic per gaudir de la natura i la música amb una gran selecció d’artistes del panorama indie-alternatiu més actual.

Des de Getxo, els xics d’SMILE s’acostaran al nostre Jardí per a posar el punt final al cicle, el pròxim mes de setembre, i deixar-nos amb un somriure en la cara fins la pròxima temporada. I és que amb els seus ritmes ballables i d’aires  californians que fan olor a mar, festa i surf, aconseguiran transportar-nos de nou al principi de l'estiu i deixar arrere la depressió post-vacacional.

Aquesta banda liderada per John Franks, cantant i guitarra, amb el baixista Ferdy Martínez Bretón i el bateria Javi González, va començar amb un estil més rocker però ja amb el seu tercer disc “Out of season” van virar a un so indie folk més personal i atemporal. I ja amb el seu últim projecte “Happy accidents”, decideixen donar un pas més i es presenten més contemporanis amb bases programades i teclats alegres que es tradueixen en melodies lluminoses i enganxoses.

Temes com “When the lights change”, “Light you up” o “Such a long time” reflecteixen sens dubte eixe bon rotllisme del que parlem, encara també hi ha lloc per a cançons més malenconioses com “Another day gone”, “Adela”  o “Keep on”, aquesta última dedicada a l’antic guitarrista del grup, Josu. De segur que us han entrat ganes de ballar i gaudir al Jardí Botànic, no? Doncs ací us esperem!

SONS AL BOTÀNIC està organitzat pel Jardí Botànic, &Sons Producciones i Saltarinas, sota el patrocini de Cervesa Turia.

MÉS INFORMACIÓ

www.facebook.com/SMILEisaband
movingtickets.com