EL BOTÀNIC ARA

ÉS HIVERN AL JARDÍ

APROFITANT LES HORES DE LLUM

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Técnico: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Información y matrícula en actividades culturales: Anaïs Gómez

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horario de atención telefónica: de lunes a viernes de 9 a 14h. Fuera de este horario puedes llamar a la recepción del Botánico: 963156800 

ALTRES ANYS
2018

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
CONCERT DE LA MELIGRANA I SON DE CHARLYS

DINS DEL FESTIVAL URBÀ DISTRITO 008

DIA: 8 ABRIL 2017

LLOC: Umbracle del Botànic

HORA: 19.00 h
PREU: venta anticipada (12 €), venta en taquilla (12 €). Entrades disponibles en Onetwotix.com

COL·LABORACIÓ: Oscar de Manuel, creador de l'Orquestra Flamenca de Flautes la O.F.F València

El festival urbà DISTRITO 008 conclou aquesta edició amb les notes musicals de Son de Charlys, un peculiar trio de flamenc-rumba-pop i La Meligrana, la fusió més actual del pop i el toc flamenc. I el Botànic acull, a l'ombra de l'Umbracle, a aquests distingits músics col·laborant, una edició més, amb aquest festival que té per objectiu la dinamització cultural del barri de Extramurs.

Son de Charlys està integrat per Enrique Jiménez al cant i toc, Juan Manuel Jiménez al calaix i Mario de Joan al baix elèctric. Fundat en mil nits d'improvisació rumbera al servei dels parroquians d'un pub del barri del Cabanyal. Cant gitano, energia i compenetració són els seus símbols.

D'altra banda, la granadina banda La Meligrana és un projecte musical que fusiona amb originalitat el pop i el flamenc. La dolçor de la seua veu omplirà un espai molt especial, l'Umbracle, al centre del Jardí exterior i on els conceptes oposats s'uneixen: obert i tancat, llum i ombra... No et quedes sense la teua entrada!