EL BOTÀNIC ARA

ÉS HIVERN AL JARDÍ

APROFITANT LES HORES DE LLUM

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Técnico: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Información y matrícula en actividades culturales: Anaïs Gómez

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horario de atención telefónica: de lunes a viernes de 9 a 14h. Fuera de este horario puedes llamar a la recepción del Botánico: 963156800 

ALTRES ANYS
2018

AGENDA | MÉS MÚSICA
CONCERT D'AMADOR ROJAS

Imatge de Jorge Biancotti. Font: FlickR

DINS DEL FESTIVAL URBÀ DISTRITO 008

DIA: 31 MARÇ 2017

LLOC: Auditori Joan Plaça del Botànic

HORA: 21 h
PREU: venta anticipada (10 €), venta en taquilla (12 €). Entrades disponibles en Onetwotix.com

INTÈRPRETS: Amador Rojas (ball flamenc), Juan de Pilar (guitarra), Alba Diaz (cant), Sergio Martinez (percussió). Amb la col·laboració especial d'Oscar de Manuel amb la flauta travessera.

Dins del festival urbà DISTRITO 008, el Botànic acull el concert del bailaor Amador Rojas el proper 31 de març a l’Auditori Joan Plaça del Botànic.

Nascut en la localitat de Los Palacios, Sevilla, va començar a ballar als set anys amb el Mestre Farruco i als setze Salvador Távora el contracta per formar part de la companyia "La Quadra" amb l'espectacle "Carmen". Amb el temps i l’experiència, Amador Rojas és elegit pels grans del flamenc com la Família Montoya, Manuela Carrasco i Juana Amaya per participar en els seus espectacles.

Ara arriba al Botànic per fer-nos gaudir de la passió del ball flamenc junt a la guitarra de Juan de Pilar, la veu d’Alba Diaz, la percussió de Sergio Martínez i la col·laboració especial de d’Oscar de Manuel, qui farà sonar la flauta travessera.

I és que el recorregut d’Amador Rojas és tan extens que no podem resumir-lo en poques línies per això et convidem a que t’acostes al barri d’Extramurs per gaudir de l’oferta cultural de la setena edició de DISTRITO 008 i de la música d’aquest experimentat bailaor.