EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Técnico: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Información y matrícula en actividades culturales: Sonia Martínez

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

ALTRES ANYS
2017

AGENDA | MÉS MÚSICA
LUDWIG MANHATTAN I THE HEARTBEATS EN CONCERT

LUDWIG MANHATTAN I THE HEARTBEATS EN CONCERT

DIA: 4 MARÇ 2017

LLOC: auditori Joan Plaça del Botànic

HORA: 19.30 h
PREU: 8 € (entrades disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 18 de febrer de 2017 de 10 h a 18 h)

INTÈRPRETS: Mike McKoy: veu/narració i guitarra. Fede Crespo: trompeta. César Cortés: contrabaix. Jeff Jerolamon: bateria. María Gil: flauta. Anton Tkachenko: trompa. Andy-Bob Nolen: violoncel

El Botànic acollirà el proper 4 de març un concert que unirà al mateix escenari a The Heartbeats i Ludwig Manhattan. Jazz microsinfònic en què música i narrativa s'alternen i integren amb un objectiu clar, sorprendre l'espectador. Les entrades estaran disponibles a la taquilla del Jardí des del dissabte 18 de febrer. 

No sols gaudirem de les melodies ja que al concert podrem participar d'un relat de reafirmació personal, independència i autodeterminació, una història d'arrels i orígens, de mentides i cels, de pors i dreceres, de plaers i inferns, de camins i destinacions... En definitiva, de ressorgiment. Però no és la primera vegada que Ludwig Manhattan sona al Botànic ja que les seues notes ens van acompanyar en el cicle Jazz Lumínic de 2015. 

I quin millor moment per parlar de ressorgiment? Cada dia queda més propera la primavera i el nostre Jardí també ressorgeix de la letargia de l'hivern. Nous brots, nous colors i nous aromes que ompliran cada racó No et perdes la veu profunda de Mike amb què explica la història del personatge de Ludwig Manhattan en el seu anglès original. Cançons per a una ànima caribenya i nòrdica  que de vegades és comèdia, altres sàtira o drama però sempre és música.

Notes musicals i històries acompanyades per The Heartbeats i músics destacats de l'escena jazzística valenciana amb un repertori elegant i una arquitectura musical basada en la simple virtut de melodia, lletra i sonoritat. La projecció de subtítols bilingües (anglès i espanyol) afegeixen una dimensió cultural lingüística a la musical i literària.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LUDWIG MANHATTAN

www.ludwigmanhattan.com
Escuchar Blues Germaicano