EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Técnico: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Información y matrícula en actividades culturales: Sonia Martínez

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

ALTRES ANYS
2017

AGENDA | CURSOS
INICIACIÓ A LA FOTOGRAFIA DEL PAISATGE VALENCIÀ

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

CURS TEÒRIC-PRÀCTIC DE FOTOGRAFIA

DIES: 28, 29, 30 DE MARÇ I 4,5 I 6 ABRIL 2017

PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 30 GENER 2017

PROFESSORS: Luis Calvente i Nacho Boix d'OBJETIVO VALENCIA

LLOC: sala de Seminaris

HORARI: les sessions teòriques i pràctiques tindran lloc de 17 h a 20 h

SESSIONS TEÒRIQUES: 28, 29, 30 de març i 4 d'abril de 2017

SESSIONS PRÀCTIQUES: 5 i 6 d'abril 2017

PREU: 90 €. Nota: el desplaçament a les excursions es farà amb cotxe particular

DIRIGIT A: qualsevol tipus de públic que desitge iniciar-se a la fotografia de paisatge. Cal tenir coneixements de maneig de càmera en mode automàtic

MATERIAL NECESSARI: càmera reflex o càmera digital compacta amb controls manuals. Targetes de memòria, bateries i accessoris. Recomanable portar trípode.

DESCRIPCIÓ

El Jardí Botànic organitza una altra edició d'aquest curs d'iniciació a la fotografia paisatgística, una de les disciplines més populars dins de la fotografia de natura. De la mà dels fotògrafs professionals Luis Calvente i Nacho Boix d'OBJETIVO VALENCIA, aprendrem els coneixements i tècniques bàsiques necessàries a per plasmar la bellesa dels diferents ambients que modelen el nostre territori.

I és que qui no s'ha sentit frustrat alguna vegada en intentar fotografiar un paisatge idíl·lic i no obtenir un bon resultat malgrat tenir un bon equip fotogràfic. Amb aquest curs teòric-pràctic podrem traure-li el màxim profit a les nostres excursions i passejades, aprenent a captar imatges del nostre patrimoni natural que resulten impactants, vistoses i equilibrades. 

A més de les classes teòriques hi hauran dues sortides pràctiques on, amb l'ajuda dels professors, podrem posar en pràctica tots els coneixements adquirits. Una de les sortides tindrà lloc a l'Albufera per fotografiar el llac i la fauna i l'altra eixida ens portarà fins la Marjal del Moro. A més hi haurà també un Fotoforum final per avaluar els resultats.

I després del curs podràs continuar la teua formació en la pàgina i grup privat d'OBJETIVO VALENCIA, on podràs evolucionar dia a dia gràcies a la formació continuada que ofereixen a tots els que han realitzat algun curs amb ells, comentant les seues fotografies per a millorar-les i resoldre els seus dubtes tant a l'hora de realitzar fotografies com a l'hora de compra d'objectius i càmeres.

Així que si sou entusiastes de la natura i vos agrada la fotografia, no vos perdeu aquest curs de fotografia de paisatge!

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, tots els dies de 10 h a 14 h o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF i telèfon de contacte. 

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ES71 2038-9651-69-6000157596. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic, C/Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

PROGRAMA DEL CURS

PART I: l'equip
Introducció a la fotografia
Tipus de càmeres
Tipus i característiques dels objectius
Filtres UV, polaritzador i degradat
Flash

Trípode

PART II: com fer fotografies
Modes manuals
Diafragma
Velocitat d'obturació
ISO
Llei de reciprocitat
Balanç de blancs
Enfocament
Mesura de llum
Histograma
Compensació de l'exposició

PART III: composició
La regla dels terços
Motius de composició: diagonals, punts de fuga, simetries, llum, color, línies...

PART IV: després de...
Introducció al processament d'imatges RAW amb Adobe Photoshop Lightroom

PART V: eixides pràctiques

MÉS INFORMACIÓ
www.objetivovalencia.es
www.luiscalvente.com

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

La seua petició ha estat enviada correctament. En breu ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies.
Per favor, emplena aquest formulari amb totes les teues dades, i ens posarem en contacte amb tu per a confirmar la teua reserva. Si sou més d'una persona, afegeix els noms, cognoms i DNI de la resta dels membre del teu grup a l'apartat de comentaris. Gràcies.