THE GARDEN NOW

IT'S SPRING AT THE GARDEN

AWAKENING FROM SLUMBER

CULTURE AND COMMUNICATION UNIT

Responsible: Eva Pastor
Technician: Elisa Caballer

Tel. 96 315 68 06/24 
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Info and inscriptions at cultural activities: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Telephone service hours: Monday to Friday from 9 am to 2 pm

OTHER YEARS
2020

AGENDA | EXHIBITIONS
ILUSTRACIENCIA 3

IL·LUSTRACIÈNCIA 3

PREMI INTERNACIONAL D’I·LUSTRACIÓ CIENTÍFICA

 

DEL 20 DE FEBRER DE 2016 AL 4 D’ABRIL DE 2016

SALA HORT DE TRAMOIERES

ENTRADA GRATUÏTA

Horari: 

El Botànic acull “IL·LUSTRACIÈNCIA 3” un mostra dedicada al certamen de dibuix científic i naturalístic organitzat per l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) i finançat per la FECYT a través de la convocatòria d’ajudes per al foment de la cultura científica i de la innovació.

En aquesta tercera edició van rebre 424 propostes d'il·lustradors de més de 30 països. Propostes sobre botànica, anatomia i fauna, entre d'altres. Han destacat també, la presència d'il·lustradors espanyols, amb 133 obres presentades, colombians, amb 38 propostes, russos, amb 34 obres, mexicans i argentins, empatats amb 28 propostes, i brasilers, amb 24 propostes.

I és que, a pesar de l’avenç de la fotografia, la il·lustració científica no ha pogut ésser substituïda. Ha experimentat canvis i s’ha obert al món digital però mai ha perdut el seu sentit original, ampliar la informació dels textos científics.

Per això, la exactitud és el seu tret més important. Fes una ullada a les imatges seleccionades en aquest concurs internacional i gaudeix de la cara més amable de la ciència. Meduses, àguiles en ple vol, escarabats... 40 il·lustracions que et deixaran bocabadat.

Però si penses que tu no pots ser il·lustrador, t’equivoques! Recorre la mostra i aprèn, gràcies a les il·lustracions complementàries de Benjamín de Andrés, a dibuixar la natura naïf que s’amaga entre els traços professionals. T’esperem amb paper i llapis!

Consulta la web d’Il·lustraciència: http://illustraciencia.info/