EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | EXPOSICIONS
IL·LUSTRACIÈNCIA 3

PREMI INTERNACIONAL D’I·LUSTRACIÓ CIENTÍFICA

DIES: 20 FEBRER  -  4 ABRIL 2016

SALA HORT DE TRAMOIERES DEL BOTÀNIC, ENTRADA GRATUÏTA

HORARI: de dilluns a diumenge de 10 a 20h 

El Botànic acull IL·LUSTRACIÈNCIA 3, un mostra dedicada al certamen de dibuix científic i naturalístic organitzat per l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) i finançat per la FECYT, a través de la convocatòria d’ajudes per al foment de la cultura científica i de la innovació.

En aquesta tercera edició van rebre 424 propostes d'il·lustradors de més de 30 països. Il·lustracions sobre botànica, anatomia i fauna, entre d'altres. Ha destacat també la presència d'il·lustradors espanyols, amb 133 obres presentades, 38 colombianes, 34 russes, 28 mexicanes igual que argentines, i 24 propostes brasileres.

I és que, a pesar de l’avenç de la fotografia, la il·lustració científica no ha pogut ésser substituïda. Ha experimentat canvis i s’ha obert al món digital però mai ha perdut el seu sentit original, ampliar la informació dels textos científics.

Per això, la exactitud és el seu tret més important. Fes una ullada a les imatges seleccionades en aquest concurs internacional i gaudeix de la cara més amable de la ciència. Meduses, àguiles en ple vol, escarabats... 40 il·lustracions que et deixaran bocabadat.

Però si penses que tu no pots ser il·lustrador, t’equivoques! Recorre la mostra i aprèn, gràcies a les il·lustracions complementàries de Benjamín de Andrés, a dibuixar la natura naïf que s’amaga entre els traços professionals. T’esperem amb paper i llapis!

MÉS INFORMACIÓ:
ILLUSTRACIENCIA.INFO