EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

AEA: ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE ARBORICULTURA

SALVAGUARDANT ELS ARBRES

L'AEA és una institució que, des de la seua creació en 1984, fomenta la formació i divulgació científica i cultural en matèria arbòria i els seus àmbits d'actuació. Per açò, un dels principals objectius marcats per l'Associació és la transmissió dels coneixements de la biologia arbòria i de les tècniques de l'arboricultura, per a tots els segments d'edat i formació: des dels més xicotets fins als adults; des dels neòfits en el camp fins als més avançats especialistes.

Pretén consolidar la imatge de la ciència de l'arboricultura i els seus afins com a activitats generadors de riquesa, desenvolupament i qualitat de vida. I, per tant, augmentar la vocació científica en la matèria i augmentar l'interès general de la ciutadania per ella. A més, és necessari promoure el coneixement de l'arbre i les seues relacions amb el mitjà, tant rural com a urbà, per a aconseguir la plena preservació de l'arbrat i dels seus diversos hàbitats naturals, que repercutiran en la qualitat de vida dels ciutadans.

Conèixer les característiques bàsiques del nostre patrimoni arbori, i la urgència de la seua conservació, ens ajudaran a disminuir i eradicar progressivament les agressions a les quals diàriament se sotmet a l'arbrat, per part de la ciutadania i dels seus màxims responsables.

L'Arbre, sent l'actor principal del camp de l'Arboricultura, ha sigut i és, avui més que mai, un dels elements prioritaris a tenir en compte per a la protecció i conservació del medi ambient i assegurar la integritat i sostenibilitat de l'ecosistema en el planeta Terra. El coneixement, la divulgació i el respecte per l'arbrat és part indissociable del medi ambient i de la nostra actual i futura qualitat de vida.

CONTACTE

Tel: 963 15 68 20
mail: 
info@aearboricultura.or

aearboricultura.org