EL BOTÀNIC ARA

ÉS HIVERN AL JARDÍ

APROFITANT LES HORES DE LLUM

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
BOTArdorNIC, VISITES GUIADES PÚBLIC FAMILIAR

BOTArdorNIC, VISITES GUIADES PÚBLIC FAMILIAR

DIA: 1 NOVEMBRE 2020

Les visites guiades dels diumenges es realitzaran des del 10 d’octubre fins al 20 de desembre i començaran a les 11:00 h. Amb aquesta proposta es pretén que el públic familiar, només abonant l’entrada al Jardí, tinga accés a una passejada guiada pels racons més interessants del Botànic: les col·leccions de palmeres, plantes endèmiques, hivernacles d’orquídies i falgueres, arbres centenaris, cactus impressionants, rocalles mediterrànies, l'umbracle... I tot sense eixir de la ciutat. Ja vos podeu inscriure en la visita del pròxim diumenge dia 25. 

A més a més, la visita guiada  familiar culminarà amb un taller didàctic per als més menuts amb el que volem transmetre la importància de la biodiversitat i inculcar actituds de respecte cap al medi ambient. El Botànic és un espai ple d'aromes i olors naturals que alliberen les seues plantes, amb el taller que hem preparat aquesta setmana fabricarem  bossetes amb sals de banys emprant plantes aromàtiques, perquè pugues gaudir de les fragàncies del jardí a casa.

L'aforament està limitat a 15 participants, per a garantir grups reduïts d'acord amb les mesures COVID 19. Caldrà dur mascareta, es farà presa de temperatura i a l’entrada del Jardí trobareu gel hidroalcohòlic perquè us pugueu desinfectar les mans.

BOTArdorNIC, viu la tardor al Botànic a l’aire lliure i amb tota la seguretat!