EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
XARRADA - GIRLS4STEM FAMILY

CICLE DE XARRADES I PROJECCIONS

DIA: 18 GENER 2020

ESTUFA FREDA. DISSABTE, 11 H
ENTRADA GRATUÏTA

DESCRIPCIÓ

Girls4STEM arriba al Botànic! Una iniciativa per fomentar vocacions científiques i tecnològiques, sobretot entre les estudiants preuniversitàries, mitjançant diferents activitats divulgatives i d’oci que ens acostaran a les disciplines STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) i visibilitzaran el paper i el talent de les dones que treballen en aquest sentit dins i fora de la Comunitat Valenciana.

Per tot allò s’ha buscat la implicació, per una banda, de l’estudiantat de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius de diferents centres educatius, per triar dones professionals de les àrees STEM i fer biografies en formato vídeo de cadascuna d’elles. Per altra, la de les mateixes expertes per a que ens conten en viu i en directe de la seua experiència i línia de treball.

Així, mitjançant una sèrie de sessions gratuïtes, participatives i d’oci, sota el nom de “Xarrades Girls4STEM Family” i que tindran lloc al Jardí Botànic en dissabte, s’exposaran els projectes audiovisuals, comentats i presentats pels i les estudiants responsables, i es complementaran amb les diferents intervencions de les expertes protagonistes. Cada sessió portarà ademés el nom d’una científica rellevant a modo d’homenatge.

Un projecte que naix a l’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València, que està finançat pel Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, i que compta amb el recolzament de la Secretaria Autonòmica d’Educació, del CEFIRE, i del Vicerectorat d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat i la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València. A més d’estar emmarcat al Pla d’Igualtat de la UV i als Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides.

XARRADA - HEDY LAMARR

1ª PART

CENTRE EDUCATIU PARTICIPANT
Imagine Montessori School

EXPERTES STEM TREBALLADES I CONVIDADES
- Irene Gil López: CEO de Baterfly. Enginyera i emprenedora
- Carmen Calle Villanueva: Programadora Hybris en Pivotree. Enginyera Tècnica en Informàtica de Gestió.
- Alicia Juan Samper: Gerent del Col·legi Oficial de Graduats i Enginyers Tècnics. Enginyera Tècnica de Telecomunicació. 

2ª PART

CENTRE EDUCATIU PARTICIPANT
IES Orriols

EXPERTES STEM TREBALLADES I CONVIDADES
- Mónica Edwards Schachter: CEO de MonValu. Consultora i formadora en innovació, investigadora multidisciplinària, escriptora i divulgadora científica.
- Maria José Gálvez Trigo: Investigadora en la Universitat de Nottingham en el camp de la Interacció persona-computador, interacció persona-robot i tecnologies interactives. Enginyera Superior d'Informàtica.
- Rebeca Sánchez Sáez: Professora Secundària Ciències, treballa la motivació de l'alumnat per la ciència a través d'un mètode divertit i inclusiu. Llicenciada en Veterinària.
- Sara Maldonado Sanz: Responsable de millores operatives en Sesderma. Enginyera Agrícola i Llicenciada en Ciències Ambientals.

MÉS INFORMACIÓ

girls4stem.uv.es