EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
PRESENTACIÓ: HÉROES DE LA ANTÁRTIDA

ORGANITZA LA LLIBRERIA PATAGONIA

AUDITORI JOAN PLAÇA , ENTRADA LLIURE, 19.30 H

DIA: 6 NOVEMBRE 2019

DESCRIPCIÓ

El Jardí Botànic acull la presentació del llibre Héroes de la Antártida, de Javier Cacho. A més de l’autor, en la presentació, organitzada per la llibreria Patagonia, participarà també l’aventurer i escriptor, Sebastián Álvaro.

La publicació, editada per Fórcola, repassa la història del descobriment del continent blanc. L’Antàrtida, aïllada i misteriosa, ha estat sempre un punt d’interès per a la navegació i les expedicions, especialment a partir dels segles XVIII i XIX. El llibre ens acosta als pioners que, amb els seus viatges i descobertes, van aplanar el terreny per a la conquesta del Pol Sud. 

SOBRE L’AUTOR

Javier Cacho és físic, científic i escriptor. Va participar en la primera expedició científica espanyola a l’Antàrtida. La seua activitat s’ha centrat en la investigació i en la divulgació al voltant d’aquest continent.

És autor de nombrosos llibres: Antártida: el agujero de ozono (Tabapress, 1989), Las aventuras de Piti en la Antártida (Ediciones Tao, 2001), la trilogia reunida sota el títol “Los héroes de la conquista de los polos” i constituïda per Amundsen-Scott: duelo en la Antártida (Fórcola, 2011), Shackleton, el indomable (Fórcola, 2013) i Nansen, maestro de la exploración polar (Fórcola, 2017) i, la que era la seua obra més recent fins el moment, Yo, el Fram (Fórcola, 2018).