EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2019

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
JORNADA DE FOTOGRAFIA NOCTURNA DE NATURA

MASTERCLASS AMB PACO FARERO + DEMOSTRACIÓ DE PHOTOPILLS


DIA: 13 GENER 2017

HORA: 10.30 – 13.30h demostració app Photopills, 16.30 – 19.30h masterclass amb Paco Farero
LLOC: Auditori Joan Plaça
ENTRADA: gratuïta, aforament limitat

DESCRIPCIÓ

El pròxim 13 de gener, la fotografia de natura arriba de nou al Botànic mitjançant una jornada amb l’especialista en fotografia nocturna Paco Farero, de la mà de Foro Valencia Foto.

Un acte de caràcter gratuït on el fotògraf ens contarà tot tipus de tècniques i casos pràctics a més de presentar-nos el seu projecte d’ensenyament  www.nightcolours.es, creat amb el seu company Iván (Fusky), i des d’on pretenen contagiar la passió que senten per a aquesta disciplina, d’una forma pràctica, personalitzada i amena.

<< Mi mundo se mueve al paso de mis pasiones, mi familia, mis amigos y mis hobbies, y el que en los últimos años me llena es aquel que me permite expresarme sin tener que hablar, permite transmitir lo que llevo dentro y compartirlo, me proporciona disfrutar la noche y el sonido de sus silencios, apreciar el compañerismo y el trabajo en equipo, todo eso es para mi la fotografía nocturna.>> comenta Farero. Fotògraf professional i professor de fotografia amb una llarga i completa trajectòria que inclou nombrosos tallers i masterclass, participacions en congressos, i treballs per a marques tan potents com Canon o Movistar.

Tot això de vesprada però abans, pel matí, podrem gaudir d’una sessió explicativa de l’app Photopills. Una pràctica ferramenta amb marca Espanya, ja que va ser creada en Menorca, que encara que no et permet captar imatges s’està convertint en tot un èxit entre els addictes a la fotografia. I és que et permet visualitzar la posició i trajectòria la Lluna, el Sol i la resta d’estels de la Via Làctia o guardar les teues localitzacions fotogràfiques, entre altres coses. Un dels seus creadors, Rafael Pons, ens farà una demostració.

Empapa’t de natura a l’Auditori Joan Plaça del Botànic! No cal apuntar-se prèviament, l’entrada serà lliure fins a completar l’aforament.

MÉS INFORMACIÓ

forovalenciafoto.com
pacofarero.com
www.nightcolours.es
www.photopills.com