EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2018

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE 'MUNDO Y NIÑA MARIPOSA'

ORGANITZA ALBA EDITORIAL

DIA: 28 JUNY 2017

HORA: 18.30h
LLOC: Jardí exterior, al costat de l'Estufa Freda
ENTRADA: lliure, aforament limitat. Cal avisar en la taquilla del Jardí per a poder accedir.

DESCRIPCIÓ

El Botànic acull la presentació de “Mundo y Niña Mariposa”, un llibre-disc de literatura infantil de la cantautora Susu i la il·lustradora Glòria Falcón. Un conte d'amor i amistat que pretén transmetre als xiquets la importància de cuidar la natura i de protegir als éssers vius que habiten la Terra.

I és que, com cada any, Mundo espera il·lusionat l'arribada de les papallones monarca que viatgen des de Canadà fins als boscos de oyameles mexicans, però alguna cosa succeeix i aquesta vegada no apareixen. Així que el nostre protagonista, al costat de la seua inseparable gosseta Lady, decideix endinsar-se al bosc per a desvetlar el misteri on coneixerà a Niña Mariposa, un ésser màgic que els avisa del greu perill que corren les papallones.

Un univers màgic d'històries i cançons al que podrem viatjar amb Susu dimecres que ve 28 de juny a la vesprada. Després de la presentació del llibre a càrrec d'Ángela Pla, d'Alba Editorial, podrem gaudir d'un contacontes amb música en directe a càrrec de la cantautora i a l'aire lliure del Jardí Botànic, el millor escenari per a l'ocasió!

L'acte, de caràcter gratuït, està organitzat per Alba Editorial i comptarà amb la col·laboració de Grefusa, que lliurarà un obsequi sorpresa als més xicotets, i Heineken, que calmarà la set estiuenca dels més majors.

SOBRE ELS AUTORS

SUSU (Donosti, 1972) www.susumusica.com
Es licenciada en Filosofía y además ha estudiado música, danza contemporánea y teatro. Como cantautora ha publicado cuatro álbumes: En la arena (2005), Calma (2007), Bosque vacío (2012) y Mi habitación (2015). También es autora de dos libro disco infantiles: La media luna y las estrellas (2010) y La media luna se va de viaje (2012), ambos ilustrados por Eva Vázquez. Mundo y Niña Mariposa es su ter-cer libro disco para niños.

GLÒRIA FALCÓN (Barcelona, 1968) www.gloriafalcon.com
Estudió diseño gráfico en la escuela Elisava y, poste-riormente, ilustración en la Escola de la Dona (Espai Francesca Bonnemaison). Además ha estudiado poesía y literatura infantil. Se dedica profesionalmente a la ilustración desde hace unos años y es autora de varios álbumes infantiles, entre ellos: Si tú fueras (2013), Nube (2014), Linus y las estaciones (2016), este último escrito por Susanna Isern.

MÉS INFORMACIÓ

www.albaeditorial.es


VÍDEO ‘NIÑA MARIPOSA’ DE SUSU