EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2018

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
AMB COR DE DONA

CICLE A LA LLUNA DEL BOTÀNIC. ESPECTACLE A CÀRREC DEL COR DE L'ELIANA

DIA: 1 JULIOL 2017

ORGANITZA: FIL PER RANDA
PREU: 18€ (Inclou entrada + refrigeri)
LLOC: Umbracle del Jardí
HORA: Punt de trobada en la porta del Jardí a les 22.30h (c/Quart, 80)
INSCRIPCIÓ: s´ha de reservar plaça cridant al 961255378 o per correu electrònic a reserves@fil-per-randa.com

DESCRIPCIÓ

Torna el cicle A la lluna del Botànic per gaudir de l'ambient nocturn del Jardí amb diferents actuacions de poesia i música. Continuarem amb un homenatge a les dones per donar-les veu! I mai millor dit, ja que el dissabte 1 de juliol podrem gaudir de l’espectacle Amb Cor de Dona.

Un projecte del Cor de l’Eliana amb el qual, mitjançant la música i la paraula, ens faran reflexionar sobre el paper de la dona en la nostra societat des d’una perspectiva feminista i reivindicativa. Volen fer visible allò que significa ser dona al segle XXI i reconèixer el treball que, des de l’àmbit de la música i altres arts, s’ha fet en aquest sentit. Però també <<retre homenatge a la mare, a la filla, a la iaia; la germana, l’amiga, la companya; aquella que tomba barreres per a què ser una dona no siga una carrera d’obstacles i aquella que espenta perquè totes vagen endavant; aquella que parla per les que feren callar i aquella que lluita per les que perderen les forces...>>

L’espectacle, creat i dirigit pel seu director Nelo Juste i Martí, compta amb una selecció de cançons que parlen d’aquestes coses. Cançons que canten des del cor però amb el pensament centrat en posar un granet més d’arena per a que la nostra societat siga un poc millor, un poc més justa, més igualitària, i per què no dir-ho, més feminista.

Acompanyant musicalment al Cor de l’Eliana seran Júlia Navarro al piano, Paco Medina al saxo, Fran Cabo a la percussió, Teresa Domingo al violí i Neus Fuster a la flauta.

MÉS INFORMACIÓ
www.fil-per-randa.com