EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2018

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE 'JARDINOSOFÍA'. DE SANTIAGO BERUETE

UNA HISTÒRIA FILOSÒFICA DELS JARDINS, DE SANTIAGO BERUETE

DIA: 2 JUNY 2017

HORA: 12h
LLOC: Umbracle del Botànic
AFORAMENT: 30 persones
ENTRADA: lliure, aforament limitat. Cal avisar a la taquilla del Jardí 

DESCRIPCIÓ

El Botànic acull la presentació de l'obra Jardinosofía. Una historia filosófica de los jardines el proper divendres 2 de juny a les 12 h a l'Umbracle del Botànic. Comptarem amb la presència de l'autor de l'obra, Santiago Beruete dins el marc del festival de filosofia Avivament 2017.

Jardinosofía, una historia filosófica de los jardines comença amb un proverbi àrab al principi de la història: "Un llibre és un jardí que es porta a la butxaca". I és que el llibre de Beruete parla dels llibres i les plantes.

Santiago Beruete és professor i investigador i compagina aquestes activitats amb la creació literària. És autor de poemaris (El animal de dos espaldas, Visión del último invitado), llibres de relats (Los furores inútiles, Escribas) i novel·les (Sin decir adios, Para no morir). Viu i treballa a Eivissa, on ha creat nombrosos horts i jardins privats. A més, ha estudiat durant més d'una dècada les connexions entre la teoria de la utopia i els estils jardiners.

La presentació de l'obra de Santiago Beruete està emmarcada en el cicle d'activitats del festival de filosofia de la ciutat de València, Avivament promogut per l'associació València Pensa amb l'objectiu d'implicar la filosofia en la vida quotidiana de la ciutat de l'1 al 3 de juny.