EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2018

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
MERCADET SOLIDARI EN FAVOR DELS GATS DEL BOTÀNIC

SOLIDARIZA´T AMB ELS FELINS

DIES: 27 - 28 MAIG 2017

Una vegada més, el Jardí acollirà durant tot un cap de setmana el Mercadet Solidari en favor dels gats del Botànic amb tot tipus d’artesania a la zona de l’Umbracle. Una iniciativa del Grup de Voluntaris dels Gats del Botànic per recaptar fons per a la cura dels felins i que s’utilitzaran en coses tan bàsiques però importants com són com la manutenció i el veterinari.

Vine a conèixer la colònia de gats que també forma part del nostre paisatge encara que, derivada de l'abandonament dels animals per part de particulars. Per això, el Botànic va emprendre fa uns anys la campanya No l'abandones, adopta'n un!, per sensibilitzar i conscienciar en contra de l'abandonament dels animals i en particular al Jardí.

I és que, encara que puga semblar un lloc idíl·lic per a la vida felina la realitat és que estan acostumats a l'abric d'una llar i que molts gats desorientats acaben fugint del Botànic i vagant per la ciutat. A més, el nostre microclima amb molta humitat els ocasiona diferents problemes de salut.

D'altra banda, la vida dels gats i les tasques pròpies d'un espai de conservació com és el Botànic no conviuen amb tanta facilitat com pot semblar ja que els gats interrompen la tasca de manteniment diari del jardí fent malbé a les nostres col·leccions de plantes , que tenen finalitat divulgativa, de conservació i investigació.

Per aquesta raó, volem donar a conèixer el Jardí com un espai perfecte per adoptar un gat com a company domèstic. El Grup de Voluntaris us ajudarà a escollir el felí que més s'adapte a vosaltres, ja que cada un té el seu propi caràcter. Us animeu?

MÉS INFORMACIÓ

CAMPANYA NO L'ABANDONES, ADOPTA'N UN!

FACEBOOK DEL GRUP DE VOLUNTARIS DELS GATS DEL BOTÀNIC